Logo i tria

  

INFORMA'T ASSESSORA'T I TRIA

 

VISITA AL SALÓ DE L'ENSENYAMENT

 

Les dates del Saló de l’Ensenyament encara estan sense determinar, tan bon punt tinguem la informació, des de la Regidoria d’Ensenyament, ens coordinarem amb els centres de Secundària per fer arribar les entrades a tots els alumnes de 4r de l’ESO. 

El Saló de l'Ensenyament posa a disposició de l’ alumnat i del professorat activitats, serveis i material per a conèixer més a fons les característiques dels itineraris formatius i ajudar a l’estudiant en la pressa de decisions.

BLOCS PRINCIPALS

Serveis d’Orientació: Plataforma d’orientació per triar els millors itineraris acadèmics segons perfil i els interessos de l‘alumnat mitjançant tallers i activitats com l’Escape Room : "El Repte de Decidir".

Espai Ciència: Tallers, activitats interactives, demostracions i experiments per a descobrir el teu esperit més científic.

Aula de tecnologies multimedia: Demostracions i activitats relacionades amb las tecnologies multimèdia, la realitat virtual i la fotografia digital.

Saló dels idiomes: Amplia oferta de cursos d‘idiomes tant a nivell nacional com a l‘estranger, una de las millors vies per aprendre una altre llengua.

Memòria PEE Martorell 2019 20                          DIPUTACIO                          GENERALITAT  

SOC                SEPE                   INICITAIVA DOCUPACIO