PREINSCRIPCIONS CURS 2021 - 2022 

Procés per la preinscripció del curs 2021/22

La preinscripció escolar 2021-2022 només es farà per via telemàtica al web del Departament d’Educació de la Generalitat, entre el 15 i el 24 de març. Cal identificació electrònica amb Id-CAT, Cl@ve o e-DNI. També es pot fer amb suport informàtic sense identificació electrònica i, en aquest cas, caldrà adjuntar alguns documents escanejats.

Per Infantil (P3) i Primària, el període de preinscripció és del 15 al 24 de març de 2021. Trobareu tota la informació dels requisits i la documentació (en cas que sigui necessària) en aquest enllaç.

A Secundària (ESO), el tràmit de preinscripció es farà del 17 al 24 de març de 2021. El centre escolar on l’alumne de sisè està escolaritzat facilitarà el número d’inscripció al Registre d’alumnes de Catalunya (RALC). Trobareu tota la informació dels requisits i la documentació (en cas que sigui necessària) en aquest enllaç.

Aquelles persones que puguin tenir algun tipus de dificultat per fer aquest tràmit informàtic poden demanar cita a l’Oficina d’Atenció del Complex Educatiu (c/ Josep Tarradellas, 11) per correu electrònic a l’adreça ome@martorell.cat o per telèfon al 93 775 25 38.

L’horari d’atenció al públic de l’Oficina d’Atenció del Complex Educatiu és de dilluns a dijous, de 9.30 a 13.00h i de 16.30 a 19.00h, i divendres, de 9.30 a 13.00h.

Guia per a la preinscripció en línia i matrícula del curs 2021-2022

Del 22 de febrer al 12 de març, els centres escolars d’Infantil i Primària de Martorell van oferir portes obertes de manera virtual. Els Instituts en substitució de les portes obertes,  han preparat material audiovisual. L’objectiu, mostrar el seu projecte educatiu a les famílies interessades en la preinscripció per al proper curs 2021-22.

Col·legi La Mercè  http://lamercemartorell.cat/
Escola Mercè Rodoreda https://agora.xtec.cat/escolamercerodoredamartorell/
Escola Els Convents https://agora.xtec.cat/ceipconvents/
Escola Vicente Aleixandre https://agora.xtec.cat/ceip-v-aleixandre/
Escola José Echegaray https://escolajoseechegaray.cat/
Escola Juan Ramon Jiménez http://www.jrjmartorell.com
Escola Lola Anglada https://agora.xtec.cat/esclolaangladamartorell/
Institut Pompeu Fabra https://agora.xtec.cat/ies-pompeu-fabra-martorell/ 
Institut Joan Oró https://youtu.be/mv2LyO6LWIU
Institut Maria Canela https://agora.xtec.cat/insmariacanela/linstitut/normes-dorganitzacio-i-funcionament/

 Trobareu la informació clicant l’enllaç o entrant a la web dels centres. A la plataforma martorelldigital.cat trobareu informació audiovisual proporcionada pel centres amb aquest objectiu.

 

Enllaços d'Interès

ensenyament h2 logo xtec  marca UOC web