FESTIVALS

FOTO PAS GENT

 

PAS   ·  PONT A LES ARTS

Davant la demanda creixent d’una programació d’activitats culturals per als caps de setmana d’estiu, es va endegar el projecte PAS [Pont a les Arts Sonores].


És en el Pont del Diable, l’espai més emblemàtic de Martorell, on durant tres caps de setmana del mes de juliol fem un PAS endavant en la difusió de la cultura. El nostre estimat Pont és el marc on desenvolupem una programació cultural dinàmica, espontània, festiva, alegre i estiuenca, on la gent de Martorell i comarca pot gaudir d’una oferta variada i enriquidora amb el so com a nexe comú.


PAS va néixer amb la voluntat de vincular-se a la vida del barri, als costums i al patrimoni de Martorell i esdevenir un PAS en ferm en l’aposta del municipi per potenciar la seva imatge com a ciutat compromesa amb la seva història i la seva cultura, que fomenta la cohesió social i el desenvolupament cultural.

 Tota la informació del festival a pas.martorell.cat

 

FEM DANSA

Festival de dansa creat conjuntament amb la Generalitat de Catalunya per tal de donar nous espais a aquesta disciplina artística i acostar-hi nous públics, tot programant espectacles en espais insòlits.

 

NADALEM

Programa unificat de totes les activitats que es realitzen al voltant de les festes de Nadal i Reis. S’hi inclou La Màgia del Nadal, un cicle d’espectacles de màgia per a petits i grans.

L’objectiu és oferir una gran diversitat de propostes: la màgia, la música, el teatre, la participació, l’esport, els tallers, el comerç, els reis, la creació..., totes elles amb un denominador comú; transmetre el sentit i la il·lusió pel Nadal i fer-ho treballant conjuntament amb les entitats locals.